Bescherming van het privé leven

Alle gegevens die door de Flywheels nv worden verzameld, zullen vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet kenbaar worden gemaakt aan derden. De informatie die u aan de Flywheels nv geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

Het doel van het registreren van persoonsgegevens door de Flywheels nv is het in kaart brengen van de activiteiten, problemen en onderwerpen welke spelen tussen consumenten en webwinkels alsmede van het eventueel kunnen leveren van redactionele en commerciële informatie aan onze bezoekers.

De site bevat links naar andere sites en sites van business partners die niet tot de Flywheels nv behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van zulke sites.

Flywheels nv zal naar aanleiding van een verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit de database verwijderen. Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring, de site van de Flywheels nv of uw ervaringen met de site, dan kunt u contact met opnemen met Flywheels nv via info@flywheels.be