DISCLAMER

De op deze website getoonde informatie wordt door Flywheels nv met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Flywheels nv verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten en goederen die Flywheels nv worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Flywheels nv aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Flywheels nv aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website www.flywheels.be opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Flywheels nv alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Flywheels nv niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Flywheels nv worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Flywheels nv uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Flywheels nv worden onderhouden wordt afgewezen.